tilmelding & holdstart

kommende holdstarter

UDSOLGT !
ONSDAG D. 3. JUNI

UDSOLGT !
MANDAG D. 10. AUGUST

UDSOLGT !
ONSDAG D. 16. SEPTEMBER

MANDAG D. 2. NOVEMBER

du kan tage dit kørekort 3 måneder før du fylder 17 år.

Du kan bare ringe til mig, så aftaler vi teori tilmelding og holdstart til kørekort i Horsens, og hvornår du skal komme første gang til teori.

TILMELD DIG HER

Ring eller skriv til os

YDERLIGERE INFO

Vi starter hold op hver 3. uge. Vi har ikke teori i de normale ferie uger (uge 7, uge 28-30 og uge 42). Fra sommeren 2015, har vi valgt at lave vores teoriforløb om, så du kun har teori 1 gang om ugen. Det vil sige, at du er færdig med teori efter 9 uger og klar til at gå til teoriprøve.

Føler du dig ikke klar, er der naturligvis mulighed for al den teoriundervisning, som du har brug for, og ekstra teoriundervisning er helt gratis. Fordele ved denne måde at gøre det på er, at man har en hel uge til at få kørt sine køretimer. Og når der så ofte bliver lavet holdstart, giver det små hold.

Husk at du må begynde 3 måneder før. Og det er aldrig for tidligt at tilmelde sig, hvis man venter for længe, kan man være uheldig at holdet bliver fyldt op. Du har masser af muligheder for at tilmelde dig, du kan sende en sms, ringe, skrive på facebook, maile mig på casper@prodriver.dk eller tilmelde dig på hjemmesiden.

Jeg glæder mig til at se dig.