Content

Kontakt


Kørelærer som kender alt
til Horsens og omegn

Tilmeld dig her Kontakt

Det gælder om at have det sjovt!

Køreskole i Horsens

Tag dit kørekort hos os

Køreskole i Horsens

For at læse mere om køreskole vognen, se her.

Ung kørelærer, som kender alt til Horsens

Køreskole Horsens: Jeg ejer Prodriver.dk, som er en køreskole i Horsens og er 30 år. Det gør mig til en ret ung kørelærer i forhold til mange andre. Hele mit liv har jeg boet lidt uden for Odder, derfor kender jeg alt til Odder og omegn. Jeg har arbejdet som kørelærer og haft Prodriver.dk køreskolen i Horsens i 5 år. Det betyder, at jeg har hjulpet ca. 500 unge mennesker til et kørekort. Min lille familie består af min kone og sammen har vi vores datter på 5 år og en på 7 mdr. Jeg er en tålmodig kørelærer, og er sikker på, at du har valgt den rette køreskole hos Prodriver.dk.

Prodriver.dk – Køreskole Horsens – Med dig bag rattet

Det gælder om, at du skal føle dig tryg bag rattet. Du starter derfor på en lukket øvelsesplads i Horsens; også kaldet en kravlegård. Her lærer du alle de ting, der skal til for, at du kan bruge bilen korrekt. Man skal jo kravle før man kan gå.

Nogle dage efter, går turen ud på vejen sammen med alle de andre bilister, store som små. Det kan for nogle godt føles lidt grænseoverskridende, men en gang skal jo være den første, og al begyndelse er svær.

Jeg guider dig igennem det hele, og hvis noget går galt, så har jeg ekstra pedaler i min side. Derfor skal du ikke være nervøs, da jeg altid kan bremse fra min side af.

Når du bliver bedre til at køre bilen, begynder jeg som din kørelærer at hjælpe dig mindre og mindre. Det gælder jo om, at du selv skal kunne køre bilen uden min hjælp. Til sidst, når du er blevet rigtig god, så skal du på glatbane og derefter til en køreprøve:

Glatbanen som er en del af at tage kørekort

glatbanen, lærer du bilen at kende rigtig godt, og du får lov at opleve nogle lidt vilde situationer. Her sidder du selv i bilen uden mig som kørelærer, og får en mulighed for at blive en ekstra god bilist.

Køreprøven

Når den store dag kommer, starter vi altid med at køre en opvarmningstime inden. Det hjælper til at køre den værste nervøsitet væk. Derefter skal du ud at køre med prøvesagkyndig og så fortæller han dig, hvilken vej du skal køre. Efter 15-20 min. kommer I tilbage. Hvis du har kørt, som jeg har lært dig, uden at lave de helt store fejl, så består du prøven og får dit kørekort.

Jeg glæder mig til at lære dig at køre bil!

Hilsen

Casper Krogh

Køreskole i Horsens

Jeg elsker ikke kun at være kørelærer i Horsens

– fritiden bliver brugt på vandet

Selv om jeg elsker mit job som kørelærer, så elsker jeg også at være ude og surfe, når der engang imellem er tid til det. Fritiden bliver også brugt på fodbold, fordi det gælder om at have det sjovt, hvilket jeg også mener det bør være at tage kørekort.

Er du interesseret i at læse om tilmeldning og holdstart, kan du se mere her.